tirsdag 31. desember 2013

Slette vegger på bad

Vi skal lage et nytt ba og vi gjerne ha helt slette vegger, også i våtsonene bak frittstående badekar. Vi har lest en del om våtromsmaling. Oppussing av badet kan være en forvirrende affære, med våtromsnormen og våte og tørre soner.

Gulv er som regel ikke så vanskelig å finne, . Vi skal totalrenovere et bad fra 19og lurer veldig på valg av materialer. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om . Hvilke alternativ har jeg dersom jeg vil ha slette vegger (uten synlige skjøter) på badet?

Har hørt at gips på bad ikke er å anbefale - så helst ikke . Nesten ni av ti nordmenn har pusset opp badet i løpet av de siste ti årene. Vi bygger nytt bad og skal ha fliser på gulv og i våtsone. På veggen har vi veldig lyst til å ha helt glatte vegger. Jeg har ventet så på å kunne vise dere mer fra badet her hjemme. Vi skal også ha glatte vegger,så her kom tipset fra dere kjempe godt med . Fliser er kanskje et av de mest brukte materialene på badet, og er fortsatt en viktig.


Malte vegger på badet blir mer vanlig og gir større rom for . Et av de rommene som sluker mest penger er badet.

Den norske hyggen er i ferd med å innta badet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...