onsdag 18. desember 2013

Vikingbad kvalitet

VikingBad AS holder til i Grimstad og er importør og leverandør av synlige VVS-produkter i ulike produktserier, samt utendørs massasjebad. De nye massasjebadene Corfu og Belize fra VikingBa. Er det noen som har erfaringer med massasjebad fra Vikingbad?

Kjøpe et Viking Tornado med system 3. Felles for produktene er at kvaliteten er god. Vi har vært meget godt fornøyd med baderomsproduktene de har levert til oss, og før denne . Title: VikingBad produktkatalog 201 Author: VikingBad AS, Name:.

Veldig godt utvalg, god service og skikkelig kvalitet. Vi fikk et rørleggerfirma til å bestille det inn og montere . Rundt lokk til Viking bad diameter 183cm Ekstra kraftig lokk, dette kan du gå på,. Kvalitet er der etter, dårlig plast på innsiden, gjerne resirkulert isopor, tynt . VikingBad steamdusj PARIS er en helt nyutviklet serie steamdusjer fra VikingBa som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet.


VikingBad steamdusj PARIS kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. VikingBad steamdusj PARIS kombinerer flott design med kvalitet og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...