onsdag 29. januar 2014

Kunstlær

Kunstlær og imitert skinn, mer eller mindre lær- og skinnlignende materialer til erstatning for naturlig lær og skinn. Vårt utvalg skai føres i 1cm bredde, og selges i meterlengde. Vi har møbelstoff, skinn og kunstlær er som dekker de fleste behov.

Se i bildegalleriene under for å se en liten del av vårt utvalg. Til møbelstoff, biler, båter og innredninger. Kunstlær - båtputer, kunstlær, porolon, akrylduker, avskjerming, benkepolstring, benkeputer, bil interiør, billig madrass - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Abaka Gris-Bleu 011210Nyhet 20Artnr:2012024.

Abaka Violine 011210Nyhet 20Artnr:2012025. Vi har et bredt utvalg av kunstlær fra meget seriøse leverandører i flotte kvaliteter og design. Mange kvaliteter er produsert i polyurethan, et mer miljøvennlig . ContiTech Elastomer Coatings er en utvikler og produsent av innovative kunstlær, overgangsvegger mellom vogner, drivstoffceller og membranmaterialer.

Fin og solid vedkurv i sort kunstlær, praktisk med fire hjul under. DANSK serien fra Gloster er et godt eksempel på hagemøbler i kunstlær. Kunstlæret er av meget høy kvalitet spesielt utviklet for utendørs bruk.


Reingjering, flekkfjerning og desinfisering . Estancia fotoalbum gir deg sikker forvaring av dine bilder og du har plass til 3stykker i dette albumet. Albumet er laget av kunstlær og det er skrivefelt ved . Bilde fra SELSKAPSBELTE I KUNSTLÆR fra Zara. Bilde fra SELSKAPSBELTE I KUNSTLÆR fra Zara.


Vedbærer i sort kunstlær (oval) - JGA. Vedbærer i sort skinn (oval), Mål:45x30xcm. Sennheiser øreputer i kunstlær HZP19.


Menypärm Läderpärm som inkluderar plastfickor för sex dubbla uppslag. Leggputer, par, sort kunstlær, inkl.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...