mandag 3. februar 2014

Belysning soverom

Gode tips til belysning på soverommet. Hvilke lamper passer på soverommet og hva bør du tenke på? Lys på soverommet kan høres ut som en merkelig idé.

Men soverommet er jo ikke bare til for søvn. Det er her du koser deg med en film, forbereder deg til neste . Soverommet er et rom hvor du trenger forskjellig type lys. Generelt lys er viktig både når du skal kle på deg og rommet skal vaskes. Tenker du over hvordan du lyser opp de ulike rommene i huset ditt?


Slik får du det koseligere hjemme med riktig belysning og gir deg . For mange av oss er soverommet mer enn bare et sted vi sover. Det er rom vi bruker for å slappe av etter lange dager, et rom for romanse og for mange brukes . På denne siden finner du Lyse Ideers anbefalte soveromsbelysning! Soverommet er først og fremst et sted vi hviler og slapper av.


Her finner du lamper som er spesielt egnet til belysning i nærheten av seng for å få best mulig leselys. Har du et stort soverom er det fint med noen ekstra hyggelige vegglamper i tillegg. Dersom du trenger mer hjelp til valg av belysning, kontakt oss så hjelper vi .

Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...