torsdag 27. mars 2014

Trykk på klær oslo

Nilz AS hjelper med god profilering og tekstiltrykk. BufretLignendeTrykk på klær eller brodering på klær. Vi trykker og broderer logo, tekst eller det du måtte ønske på et stort utvalg klær:t-shirts, Pique-skjorter,.

Skolegensere, klestrykk, gensere med trykk, t-skjorter med trykk eller annen spesialproduksjon på klær og tekstiler fikser vi. Noen som vet om et sted i Oslo hvor man kan få trykket opp en t-skjorte i full fart? Tenker altså ikke på steder som lager flere for bedrifter . Klubbdresser, collegeklær, treningstøy og dugnadsjobb til russ, skoleklasser, klubber og foreninger.

Vi leverer blant annet t-skjorter og gensere med silketrykk. Lave priser og høy kvalitet på både tekstil og trykk! Velkommen til Print On Tekstiltrykkeri. Vi er et ledende tekstiltrykkeri sentralt i Oslo med mange års erfaring innen . Oslo t-skjorte fra Kule T-shirts Nettbutikk. Hos oss finner du hundervis av morsomme og kule t-skjorter.


Vi har et stort utvalg av t-skjorter med trykk og alle trykk fås . Billig og rask på tekstiltrykk og brodering. T-skjorte, piquet, genser, jakke, lue, caps, sportsklær, handlenett og mer!

Vi trykker alle mulige motiver på t-skjorter og kan levere større bestillinger til idrettslag, foreninger o.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...