mandag 28. april 2014

Payex finn gebyr

Viktig melding: FINN betalingsgaranti er erstattet med en FINNs nye betalingstjeneste,. Når du bruker FINN betalingsgaranti sendes pengene fra kjøper til selger via PayEx, som er en. Ja, kjøper må betale et lite gebyr for denne tjenesten.

Hvor mye kjøper skal betale for varen; Hvor mye kjøper skal betale i frakt. Kjøper betaler et gebyr for å benytte tjenesten. Når kjøper betaler med betalingskort eller PayEx-konto, skjer transaksjonen øyeblikkelig. En Oslo-kar la i fjor vinter ut en annonse på Finn. Mot et gebyr settes pengene dine på en depositumskonto hos PayEx før . I tillegg til sitt gebyr krever de i tillegg at varen blir sendt på en.


PayEx som det heter) har fått inn mine . For svindlerens nye metode er å initiativ til bruke Finns betalingsløsning PayEx (en tjeneste Finn har hatt siden 2005) uten å ta kontakt med deg . Har nettopp avtalt en handel på finn for et par tusenlapper. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene og kan kontakte vår kundeservice. Det er vel Payex man bruker på finn. Svindlerne fra Nigeria er tilbake, denne gangen igjennom Finn. Og nå bruker de norske navn og norske . Jeg vil fraråde å selge med denne betalingsmodellen.


Men kanskje bare som et introduksjonstilbud ifbm. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. I tillegg til lav pris, tilbyr også Payex en oppbevaringstjeneste. Kjøpere på nettauksjoner som Finn og QXL kan betale inn penger til en . Payex utenom Finn har fungert fint i mange år, men nå ser det ut som . Blant annet krever de et rimelig høyt gebyr for overføring fra PayEx til bankkonto. Har du spørsmål om ditt Shell MasterCard fra Ikano Bank?


Ikke nøl med å kontakte oss om du ikke finner svaret her! Pingback: Dibs, PayEx, BBS, PayPal etc - Webforumet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...