fredag 30. mai 2014

Ado priser

Som gjest i AdO arena, så vil du få utlevert et justerbart armbånd som billett. AdO arena (Alexander Dale Oen Arena) er Norges hovedanlegg for svømming og stup.

MINDRE SVØMMING: Prisene i ADO Arena er for høye, mener Anita Hopland (fra v.) og Annika McKibbin. De høye prisene i ADO Arena og stenging av Sentralbadet er kanskje negativt nytt for brukerne. For kommersielle aktører som Vannkanten og . AdO Arena har ikke bare et fantastisk anlegg, men utrolige imøtekommende og hyggelige personale.

Roar Danielsen Hvilke priser gjelder for påsken? Jeg har i hvertfall ikke råd til å gå å svømme med disse prisene, pluss. Jeg syntes at med å sette prisene i ADO så høyt at byrådet driver en . I dag kan Fanaposten fortelle om foreldre til elitesvømmere som må kjøpe årskort til full pris for å se på at barna sine trener.


Jeg må betale 33kroner mer i året etter at AdO Arena kom, sier Sigrid Holsen Andersson. I kveld fikk hun stilt den ansvarlige byråden til .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...