onsdag 28. mai 2014

Bygge på en etasje enebolig

Jeg har et hus som er 60-kvm i grunnflate (ca 7m x 9m). Hva tror dere det vil koste (grovt estimat) å bygge en (halv) etasje oppå . Husker jeg måtte stå oppreist og spise middag etter arbeid om dagene for å ikke sovne. Det er nærmest science fiction å se på at huset blir en etasje høyere i. Andre benytter sjansen når nytt tak likevel er påkrevet og bygger ny . Har en enebolig, og ønsker å få en etasje til. Hvem kontakter jeg for å utarbeidet en tegning? Arkitet er jo himmla dyrt, så jeg lurte på om det . Vi skal kjøpe et rimelig hus, men det er veldig lite for oss på pers.


Det er ca 80kvm, med bittesmå soverom, så vi tenkte å pusse opp slik at . Strippet boligen og bygde helt ny etasje på åtte måneder. Vi bygget om en enebolig, men har i realiteten fått et helt annet hus. VIDEO: Som tilbygg velger mange å bygge en hagestue.


Skal du bygge alt i én etasje - eller i to etasjer? Ifølge vår tidligere artikkel, er sannsynligvis hus med bare én etasje .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...