torsdag 29. mai 2014

Renovering bad bergen

Dersom du har behov for renovering og oppussing av bad i Bergen eller omegn, ønsker AOG Bygg AS å ta jobben for deg. Vi gir gratis og uforpliktende befaring. Velger du rehabilitering av baderom fra Tor T.

Pedersen i Bergen, er du garantert godt resultat. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre . Syns de gjorde en kjempebra jobb, og de overrasket med å komme lenge før tidsskjema. Prisestimat de gav meg på forhånd ble også .

Få anbud på Renovering av bad i Bergen! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Bademiljøs budsjettkalkulator estimerer hva det vil koste å pusse opp badet. Kalkulatoren tar høyde for alt, inkludert grunnarbeid. Hei, vi skal pusse opp badet og har hatt en rekke befaringer.


Himo AS kom desidert billigst ut, og han som var på befaring her virket både . Når du skal pusse opp eller renovere bad? En sikker måte å pusse opp badet på. Hagenes AS ble etablert i 200 og er en etablert rørlegger i Bergen.

Vi tar ansvar for badet ditt og tar hele rehabiliteringsjobben til avtalt pris og tid! Bergen Baderom AS har spesialkompetanse innen våtrom, og baderomsrehabilitering er vi eksperter på. Besøk gjerne vår nettside for mer informasjon.


Vi er en sertifisert mesterbedrift som hjelper deg med prosjekter i Bergen og omegn innen rør og mur.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...