tirsdag 27. mai 2014

Utekjøkken med kullgrill

Vi har et bredt utvalg av gassgriller, kullgrill og utekjøkken og med markedsledende garantier er vi leverandøreren høykvalitets produkter. En enkel kjøkkenbenkløsning fra Ikea har blitt et praktisk utekjøkken i. Nordmenn elsker å grille og høytiden er naturlig nok i sommerferien.

Er du en av de som bruker mer tid ved grillen enn ved komfyren er kanskje et utekjø. Lag et enkelt utekjøkken selv, eller kjøp det ferdig fra butikken. Med vann fra uteslangen og en grill ved siden av, er disse enkle benkene nok . Vi er den skandinaviske forhandleren av Landmann griller.

Vårt brede sortiment består av alt ifra engangsgriller og kullgriller, til store gassgriller og murgriller. Utekjøkken Thors Savra med kullgrill x m. Thors-Design utekjøkken er laget av miljøvennlige, resirkulerte og vedlikeholdsfrie materialer. Det eksklusive utekjøkken i rustfritt stål fra Outstanding finner du hos oss.


Rustfritt utekjøkken med integrert kullgrill. Med dette utekjøkken er der stort set ikke den madlavningsopgave du ikke kan løse. Utekjøkken model Royal byder på kulgrill, kogeblus .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...