mandag 30. juni 2014

Skapdører soverom

Jeg har lett en del på nettet, og har så å si bare funnet . Har tenkt å få utnyttet den lille plassen som er. Er det noen som vet om skapløsninger som har skyvedører som .

Vi bygger nytt soverom og skal ha en vegg med garderobeskap. Er så usikker på om jeg skal ha skyvedører eller skapdører i det. Da interiørstylist Mette Helena Rasmussen skulle fornye soverommet, var hun opptatt. Skapdørene er kledd med halve rundstokker, noe som gir et moderne og .

STORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. Men tror ikke det vil få samme finishen som selve skapene og de andre kommodene på soverommet. Om du er lei av soverommet ditt og ønsker et friskt og nytt uttrykk, finnes det flere enkle grep som kan gjøres. På soverommet i den nye, bitte lille leiligheten vår er det bygd inn to. Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset.


Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Kombinert kjøkken— og garderobeløsning på soverommet er ingen vanlig hverdagsidé. Fint ble det, da paret fikk det som de ønsket.


Med fine bruktfunn fikk dette lyse og luftige soverommet en fransk touch.

Skapdører med glass og gardin gir ekstra romfølelse, bryter opp og . Du kan også sette opp skapdører, som skjuler sengetøy og sommerdyner. Utnytt garderoben optimalt med riktig design. HTH har et stort utvalg av garderobeløsninger og -design. Ommaling skap gir et soverom en virtuell makeover for svært lite penger. Legg skapdører under de tilsvarende skap slik at du kan holde styr på dem.


Jeg ønsker å få malt et soverom på ca. Når vi pussa opp soverommet i i fjor kjøpte vi deilige garderobeskap på IKEA. Pax-skap som går heilt til taket, med masse oppbevaringsplass, . KONTRASTER OG FARGEKLATTER: Et nøytralt soverom kan.


Hva med å bytte ut de slitne skapdørene, eller sette på nye freshe knotter?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...