onsdag 30. juli 2014

Bygge dusjnisje

Jeg har to bad hvor jeg skal ha dusjhjørner. Gulvet har sveisemembran på gulv og rupanel med 13mm Litex på vegger. Bygge kant på gulv inn til dusjnisje. Hvordan ville dere gått frem for å lage en forhøyningskant på gulvet inn mot . En dusjnisje er både praktisk og estetisk og vi tilbyr mange varianter av denne. Du kan også skape din egen nisje ved å bygge en vegg som fungerer som en . Med våtromsplater kan du enkelt bygge et dusjhjørne.


Dusjdører passer utmerket i nisjer på baderommet. Du kan bygge din egen dusjnisje med for eksempel glassbyggersten, og montere dusjdør mellom vegg og . Neste infoinnlegg ut er om denne dusjen vår. Fredrik fikk for seg at vi skulle bygge . Inspirasjonsbilder med Litex på vegger og gulv som underlag for flis.


Litex gir deg vanntette og damptette bad som er holdbare i mange tiår. Med Litex mm kan du enkelt lage en praktisk dusjnisje på badet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...