onsdag 30. juli 2014

Tegne hus utvendig

Google Sketchup er et superenkelt, gratis 3D-tegneprogram fra. Vet om en som har benyttet dette til å tegne inn hus, tomt, terreng og det etter et kurs og ved å lese bøker. Har ikke testet det selv, nen det han hadde laget så . Fantastisk tegneverktøy, det beste som finnes!


Drømmer du om å tegne ditt eget hus, men vet ikke hvordan du skal. Prgram til å tegne hus - Annet om programvareinnlegg24. Program for å tegne utsiden og innsiden av et hus.

UncategorizedBufretMed Hytteliten har vi nå gjort det enkelt å få fart på drømmene. Vi har utviklet et gratis tegneprogram slik at du selv kan tegne ditt eget bygg og se det i 3D. Hvilken farge bør du velge på veggene?


Hvor skal den nye veggen settes opp? Som alltid fra den kanten er det bra saker. Og her kommer vi over Sweet Home 3 som er et gratisprogram som hjelper deg med å tegne rom for rom i huset ditt, sette inn vinduer og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...