onsdag 27. august 2014

Sengesett lin

Kid har Norges største utvalg av sengetøy: sateng, damask, lin, krepp og percale. Kjøp sengesett på nett eller i butikk.

BufretStort utvalg sengetøy av bomull til enkel- og dobbeldyne. Unik design, flere farger og mønstre. Bestill på nett - bytt hvor som helst når som helst!


Lin fra Høie føles sval og behagelig, samt at den er meget fuktabsorberende, noe som gjør den spesielt velegnet til sengetøy. Vi har i tillegg valgt å steinvaske . Et enkelt sengesett i vasket lin med dobbelstikket kantsøm. Dynetrekket knappes nederst med skjulte trykk-knapper i metall.


Sengesett Candice i vasket lin, eller deler. I hovedtrekk er det tre naturmaterialer som er vanlig: Lin, bomull og silke, og vi har også sett et par sengesett i bambus, blant annet fra norske . The Vintage Washed Linen er fremstilt av 1 ren og naturlig fiberlin. Lin er et eksklusivt naturmateriale som er svært slitesterkt og fuktabsorberende, noe som .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...