fredag 29. august 2014

Skjermbeskytter iphone 6 test

Vi har lenge lurt på hva som er den beste skjermbeskytteren til iPhone. Vi har forsøkt plastfilmer man legger på, både med og uten verktøy til formålet, med det . Med nye iPhone 6s og 6s Plus introduserte Apple teknologien 3D Touch, som er en helt annen form for berøring med tre ulike nivåer.

Dette bildet fra Apple Insider viser riper i en iPhone 6-skjerm. Nå må jeg nok skaffe en skjermbeskytter. TEST: Huawei Honor 5X - Bruk, ytelse og konklusjon9.


Se skjermbeskytteren reparere riper på sekundet27.

Denne skjermbeskytteren gir iPhone en tilbake-knapp1. Kjøp best i test skjermbeskyttelse skjermbeskytter 6s billig i nettbutikkene. Finn deksler og beskyttelse til Mac, iPhone og iPad. Sandstrøm Ultimate Xtreme skjermbeskytter iPhone Plus - Sandstrøm Ultimate Extreme er en skjermbeskytter tilpasset din iPhone Plus. Dette glasset lover å beskytte iPhone-skjermen bedre.


Glass, er det talende navnet på skjermbeskytteren Aurora Group ruller ut i butikkene nå. Panserglasset passer alle fire utgavene av iPhone – også plus,. Tempered Glass Beskyttelsesfilm til iPhone iPhone 6S Beskytt LCD-skjermen på din iPhone mot riper og skader med vår beskyttelsesfilm som er laget av . Pomologic iPhone 6s Plus-skjermbeskytter i glass med farget ramme.

Se beste pris på PanzerGlass skjermbeskytter til iPhone 6S. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...