torsdag 28. august 2014

Tregulv i dusjen

VANNSPRUT PÅ TREVERKET: Parketten er varme- og dampbehandlet for å kunne brukes på våtrom. Vet ikke om jeg skal legge denne under kategorien bad eller gulv? Jeg forsøker meg her :) Vi har lyst på et skikkelig teak-gulv på badet - hva .

Om du er en ihuga trefreak, kan du dekke gulvet med heltregulv også i dusjen. Om man velger å legge stavene også i selve dusjen må det benyttes en antibakteriell fugemasse som f. Her kan du kjøpe tregulv fra Moelven. Det er holdt i gylne toner med italiensk travertinmarmorfra Banio.

Store fliser på gulvet står i fonkontrast til de . At vannet fra dusjen går rett på treverket, har ikke medført problemer, og Taugbøl er svært fornøyd. Det er noe med trestrukturen og følelsen . Tidligere dusjet ingen direkte på gulv, man tørket opp vannsøl, og brukerfrekvensen er vesentlig endret, sier han. VANNSPRUT PÅ TREVERKET: Parketten er varme- og dampbehandlet for å kunne.


Jeg svabrer etter dusj, men det er ikke nødvendig. Hver dag får nordmenn vannskader på badet på grunn av dusjing.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...