tirsdag 30. september 2014

Intra trend

For deg som ønsker alt men som har begrenset plass har vi utviklet Tren det garantert mest komplette, minste kjøkkenet, med alle praktiske muligheter og . Trend minikjøkken hvitemaljert stål, med to skuffer, uttrekkbar apotekerskuff i midten, skap med kjøleskap og microbølgeovn. Trend minikjøkken hvitemaljert stål, med et skap og integrert kjøleskap på cm.

Vi tycker att ett kök bör innehålla allt, oavsett storlek. För dig som önskar allt men som har begränsad plats har vi utvecklat . Minikjøkken med alt du trenger til en liten plass. Et komplett lite kjøkken som samtidig er både praktisk og stilrent.

For you who want to have it all, but are short of space, we have developed Tren the smallest, most complete minikitchen, with all practical facilities and details. Sammenlign priser på Intra Trend MK-ST-200-00T (Hvit) Minikjøkken. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Leveres med kompressordrevet kjøleskap på 123 . Intra Trend minikjøkken 120cm i hvitemaljert stål. Intra Trend er det mest komplette, minste kjøkken med flere praktiske muligheter og detaljer og passer utmerket til deg som har begrenset plass .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...