torsdag 25. september 2014

Nerstranda senter

På Nerstranda Senter har vi varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Våre åpningstider er 09-(10-18). Kontaktinformasjon for Nerstranda Senter Tromsø, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Søk etter et senter eller et prosjekt. Midt i Tromsø sentrum, idyllisk omkranset av hvittoppede fjell og mørkeblått hav, finner du Nerstranda kjøpesenter. Vil du jobbe hos oss på Nerstranda Senter i Tromsø?

Klikk deg inn for å se våre ledige stillinger. For år siden hadde hun ikke drømt om å bli sittende i sjefsstolen på Nerstranda så lenge som hun nå har gjort. Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i TROMSØ, Mester Grønn Nerstranda Senter. Bestill på nett og få levert blomster på døren i TROMSØ . Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Nerstranda Senter P-hus i Nerstranda og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...