torsdag 30. oktober 2014

Avrette gulv før parkett

Er det normalt å flyte gulvet før man legger ny parkett? Gulvet er på nesten 40kvm, så det blir jo mye arbeid hvis jeg må gjøre det først. De fleste parkettgulv monteres med en klikkpatent, noe som gjør selve montering.

Hvis undergulvet er skjevere enn dette, så må undergulvet avrettes. Gulvet du skal legge parketten på må være plant, fast, tørt og rent. Har du keramiske fliser på gulvet, bør de avrettes med et tynt påstøp. Før legging skal pakkene med gulvbord oppbevares uåpnede i rommet i et par døgn .

Til forskjell fra gulv- og parkettbor som nesten ikke beveger seg i. Ved bruk av Weber gulvavretting kan du enkelt rette av gulv slik at det blir plant og egnet for alle typer. Deretter primes overflaten en gang til før avretting. I tillegg er den fin å bruke som parkett- underlag. Kan man bare legge parkett over det gamle gulvet? Men du bør tenke på om det gamle gulvet er veldig skjevt og trenger avretting først.


Dersom huseierens plan er å legge varmekabler og flis på tregulv av ulik årgang. Primeren skal tørke i minst timer før sparkling på treunderlag. Men for de fleste er avretting en oppgave som med fordel kan overlates til .

Gulvproduktene som er mest utbredt er jo parkett og laminat, men også.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...