torsdag 30. oktober 2014

Bytte låskasse ytterdør

Det er den delen av låsen som sitter inne i døren og som griper fast i karmen. Når skiftet du lås på ytterdøren sist? Du skal bytte lås langt oftere enn du tror.

Noen som vet hva det skal koste å skifte en lås på en ytterdør? Sist vi hadde behov var vi låst ute, og måtte ha øyeblikkelig hjelp. Er det noen her som vet hvordan man kan bytte lås på ytterdør?


Er det noe man må ha fagfolk til å gjøre, eller kan man gjøre det selv? Access Låsspesialisten kan hjelpe deg med å bytte lås, når du ønsker det! Vi har de fleste typer låser på lager. Ta kontakt med oss på 2288for mer . Hvis du kan se selve låsebolten (altså se at døra er låst) så kan du vel sage over denne, åpne døra og bytte lås.


Noen nøkler er på avveie, og jeg skulle ha skifta låsen. Det holder vel å skifte sylinderen? Noen som vet hvordan man gjør dette?


Du kan montere en vanlig innstukket lås med en avfjæret reile som betjenes med dørhåndtaket og en nøkkelbetjent. Montere en dørlås - Låser i ytterdører .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...