onsdag 26. november 2014

Bygge levegg regler

Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke kommunen. Mindre levegger med høyde m og lengde inntil m kan . Når du skal sette opp gjerde eller levegg er det tre ulike kategorier som er aktuelle.

Kan bygge uten å søke (altså ikke søknadspliktig). Leveggen må heller ikke komme i strid med annet regelverk, som. JULI: Skal du bygge garasje, uthus eller levegg i sommer? Nye byggeregler vil gjøre det enklere for folk flest å føre opp mindre bygg på.


Gjeldende regelverk: Levegg med høyde opp til meter og . Her er det viktig å vite forskjellen på gjerde og levegg. En levegg er en tett skjerm som skal hindre innsyn, støy og vind. For de litt større tiltakene man kan bygge uten å søke f. Hvordan er reglene i forhold til levegg og gangsti? Men Kommunal- og moderniseringsdepartementets nye regler kan. Levegg (skjermvegg) med høyde inntil meter og lengde inntil 10 . Hvilke rettigheter og hvilket ansvar har vi, og hvilke regler finnes for dette.


Ved å bruke reglene taktisk kan du bygge ganske mye uten å søke.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...