onsdag 26. november 2014

Strykebrett med arm

Rörets Ode strykebrett til erme - Syns du det er et slit å stryke ermene på skjorter og bluser? Dette hendige strykebrettet til ermer fra Rörets vil .

Dette hendige strykebrettet til ermer fra Rörets vil gjøre . Dette strykebrettet egner seg svært godt til stryking av armer , da man kan tre strykebrettet inn på armen noe som gjør at man slipper brett. Men det kan da virkelig ikke koste såå mye? Jeg får ikke opp bildet heller jeg.

Skjønner ikke at det kan koste dobbelt så mye som et vanlig strykebrett. Jeg leter etter et sånt lite strykebrett som er beregnet på skjorteermer, men ikke søren om jeg finner det noen steder. Vi har et stort utvalg av billige strykebrett i god kvalitet.


Klassisk strykebrett som har alt du trenger; strykejernstativ, ledningsholder og trinnløs høydejustering. Her er du nå: Produkter Baderom Baderomstilbehør. Blanco Strykearm 50Strykearm til strykebrett 5038.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...