mandag 29. desember 2014

Renovere gamle vinduer

Maling flasser og kanskje er det råte i noe av treverket. Ikke noe av dette er umulig å sette i stand! Ta vare på gamle vinduer som det er mulig å reparere.


Gamle hus med originale vinduer intakt er i dag en sjeldenhet. Enkelt sagt startet den store bølgen med utskifting av vinduer under . Selv et vindu med råte i rammen kan repareres. Mange vinduer har dessuten tålt mange .

Byggeriets Vinduesrenovering ApS er førende i at renovere, restaurere og vedligeholdelse af gamle vinduer og døre i København, og bruger den særligt . Eldre vinduer er normalt produsert av kvalitetsvirke som med godt vedlikehold tåler. Her ser vi (navn) jobber på verkstedet med å kopiere et gammelt vindu. Det er faktisk ingen sag at sætte gamle vinduer i stand selv. Det kræver hverken stor håndværksmæssig erfaring eller specialværktøj.


De gamle vinduene er oppgradert slik at de nå har en såkalt U-verdi på 2. Har du et gammelt vindu, skal du vite at alle delene kan fikses eller byttes ut.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...