onsdag 28. januar 2015

Hvordan pusse mur

Puss murblokkvegger utvendig med pussmørtel for å få en slett og slitesterk . Må jeg fjerne de gamle flisene før jeg pusser veggen på badet? Se her hvordan du jevner ut hull og nivåforskjeller med gipspuss, og hvordan du får en jevnt pusset overflate med multipuss. Utvendig lønner det seg alltid å pusse muren. LECA grunnmur - utvendig slemming (del8) - video fra Weber.


Hey'di Mur og Pussmørtel Mer laget av hydratkalk, sement, gradert sand (0-mm.) og tilsetningsstoffer og benyttes til muring og pussing inne og ute på vegger . Unngå å påføre pussen på varm mur eller i sterkt solskinn.

Brukes for å kaste pussen på flaten som skal pusses. Denne beskrivelse har som mål å inspirere og vise eksempel på hvordan ulike. Skal du pusse, rense og restaurere en gammel mursteinsvegg?


Her ser du hvordan vi gjorde det steg for steg! Har en murvegg som skal pusses opp. Her er murpusset nesten som bløt aske i konsistens.


Det finnes antageligvis ingen fasit på hvordan man pusser på malte flater.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...