tirsdag 27. januar 2015

Støpe vask i betong

Det høres kanskje rart ut å støpe benkeplate og vask av betong, men med fiberbetong er det overkommelig. Her lager vi en flott utendørs kjøkkenvask. Vi har støpt platen på kjøkkenet og benyttet Weber. Utsparringene til vask og platetopp ble nøyaktig tilpasset og målt opp. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.


Lage betong badekar og støpe egen betongvask. Driver år etter fremgangsmåte for å lage sitt eget .

Men det er kjøkkenbenken i betong som fører Aftenposten til. Også vasken har han støpt selv, med en klassisk IKEA-vask som støpeform! Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. Trinn 1: Begynn med å vaske og skjære til melkekartongen.


Med en støpt betongbenkeplate får kjøkkenet et spesielt og personlig utseende. Sjekk festene for vask og komfyrtopp, slik at fordypingsformen ikke blir for liten . Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter. På Clas Ohlson I Alt for gjør-det-selv'ere online.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...