fredag 20. februar 2015

Adventskalender nrk 2016

Snøfall: Ein julekalender om ti mot og tilhøyrsle. Det er lenge til desember 201 men i NRK Super har dei allereie arbeidd lenge med . En streng fostermor danner utgangspunktet for NRKs julekalender Snøfall.

LARVIK (NRK): Borreparken og Bøkeskogen i Larvik er blitt valgt til innspillingssted for deler av NRKs nye julekalender Snøfall som skal gå på TV i 2016. Selma må bestemme seg for om hun vil dra tilbake til VU eller om hun skal bli i Snøfall. BufretJulekalender nrk 20– Snøfall.


Historien er om Selma, en ni år gammel jente.

Hun er foreldreløs og bor hos den strenge . Snøfall er et eventyr som handler om foreldreløse Selma på år. Snøfall vises på NRK Super julen 20Årets julekalender fra NRK Super er helt ny og heter Snøfall. Her er årets julekalendere på TV 2016: NRK: Snøfall; TVZebra: The Julekalender; TVNorge: Den Unge Fleksnes og Nissene over skog og hei; TV2: . I år sendes det en helt ny serie på NRK i desember: Snøfall.


NRKs nye adventskalender Snøfall premiere.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...