torsdag 19. februar 2015

Barnesikring vindu jula

Smarte skuffesperrer som gjør det vanskeligere for nysgjerrige barn å åpne skuffer og skap i hjemmet. I galvanisert stål, overtrukket med hvit plastslange. Bergen - Fyllingsdalen Åpent i dag 9-21. Barnesikring: Sett barnesikring på vinduer, dører og inngangsdør til hagen. Forbrenning: Hold barna borte fra stekeovn og varme kjeler.


Derfor lager vi solide dører og vinduer av ekte og robuste materialer. Derfor har vi muligheter for barnesikring på alle produktene våre, slik at vinduer ikke kan . Alle innvendige trapper må ha trappesikring oppe og nede. Det må være badematte i badekar og dusjkabinett . Du kan også barnesikre de elektriske kontaktene i huset med våre PATRULL pirkebeskyttere.


De kan bare demonteres med den medfølgende nøkkelen, så du . Er et noen som vet om ett nettsted eller butikk der det går ann å kjøpe solide barnesikringer til dører og vinduer? Vindu og terrasselås – Låshuset Larsen Eftf AS Vindu og. Luftebeslag – Jula – alt til din hjemmefiksing!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...