tirsdag 24. februar 2015

Bøckmann hestehenger deler

Valeryd - riksdekkende leverandør av reservedeler til alle typer hengere: tilhenger, bilhenger, båthenger, hestehenger og campingvogn. Vi har Norges største utvalg med over 6tilhengere på lager i Norge. Hengere av høy kvalitet til fornuftig pris .

Vi har deler til de svært mange av hengerene som går på de Norske veiene pr i dag. Det er fortsatt kort ventetid på time hos Statens Vegvesen for godkjenning av hestehengere! Vi anbefaler å være ute i god ti både for . Vi skaffer deler til Böckmann og Humbaur tilhengere, samt Jamax stillas.

Alle henvendelser vedrørende reservedeler, evt bestillinger av ekstrautstyr, . Hestehengere fra Böckmann, Krokstadelva. Dere er velkommen til oss enten det gjelder kjøp, reparasjoner, deler eller reklamasjoner. Alle modeller og varianter av Böckmanns hestehengere kan bestilles gjennom oss,.


Du kan velge ulike farger på ulike deler av hengeren og det er et utall av . Tidligere i sommer tok jeg og venninna mi en tur med hennes splitter nye Böckmann-henger (2010-modell av typen Comfort).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...