fredag 20. februar 2015

Sikom hyttami comfort

HyttaMi Comfort er en Ring Hytta Varm styringsenhet beregnet for montering på vegg. Den har innebygget GSM-modem og trådløs styring av stikkontaktnoder . Betjeningspanel: Tastene på selve A-Comfort sentralen.

Node: Plugg inn enhet eller trådløs stikkontakt . Enkel montering med medfølgende veggbrakett. Antennen har SMA kontakt og passer til GSM ECO-Comfort og GSM ECO-Starter. Fjernstyringssentral, for trådløs styring.


Brukermanual HyttaMi Comfort : 3Bruksanvisning Comfort . Sentralenhet: HyttaMi Comfort er beregnet for montering på vegg. Den har innebygget GSM-modem og trådløs styring av stikkontakter. Ved å benytte Sikom RF Receiver og en sentral fra Sikom Comfort serie kan panelovnen. SIKOM A-Comfort, SIKOM Alarm Controller III og Hyttami Comfort. Alternativt kan du velge: Sikom GSM Mini SMS styrt stikkontakt til Kr 189-.


Hyttami Comfort strømstyrer: Grunnpakke med styrringssentral og en . Jeg har sett på de fleste men jeg falt for Hyttami. Sikom sitt utstyr, altså hyttami comfort. Denne pakken er fleksibel og de brukes . HyttaMi Comfort (ca 35kr) er en tilsvarende bryter som kan utvides. Sikom GSM Fixi (49kr + installasjon) er en slik strømbryter som kan .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...