onsdag 25. februar 2015

Skinnhåndtak til skap

Lei av den gamle kommoden eller skapet? Bare det å skifte knotter kan gi et kjedelig møbel en helt ny look, eller hva med . Kjempefine på skapdører eller kommoder.

Kvantumsrabatt: Kjøp knotter eller flere . Fronter, håndtak, ben, sider og topper. Metod- og Faktum-kjøkken samt dører til skjenker og skap i Bestå-serien. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.

Leter du etter håndtak og knotter til skapdører? Klikk deg inn og gjør et godt kjøp hos Nettoline! Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Knotter og håndtak med skinn finner du på Møbelknotter med skinn og Møbelhåndtak . Stort utvalg i håndtak til kjøkkenet i forskjellige størrelser, former og materialer. Kjøp på nett og få håndtakene levert eller hent de selv i din nærmeste butikk.


På kjøkkenet hadde vi helt enkle, hvite knotter på skapene. Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik. Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...