fredag 27. februar 2015

Smalt kjøkken

Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Et smalt kjøkken vil for eksempel virke bredere hvis mørke elementer . Driver og planlegger nytt kjøkken i gammelt 70-talls hus. Noe som betyr at kjøkkenet er langt og smalt. Har forstått at dette var ganske vanlig på . Det går an å få et velfungerende kjøkken, selv om du har et smalt rom å jobbe med.


Lag en kjøkkenbenk som gir mye oppbevaringsplass og sitteplass til mange. Bruk fire kjøkkenskuffer fra Ikea og legg over en plate fra . Hver centimeter av kjøkkenet ble planlagt i detalj,og trappen mellom. Det er mye som skal få plass på et kjøkken.


Fjern tunge overskap og erstatt dem med smale skap og åpne hyller for å skape luft. Ofte er det ikke så mye som skal til før du har et nytt kjøkken. Denne planløsningen fungerer bra om du har et smalt toveggskjøkken, men fungerer også like . Boligblokk – et lite og smalt kjøkken. Et lite og smalt kjøkken kan innredes smart med hvite møbler.


Rommet vil da virke større og får mer lys og et friskt utseende.

I et optimistisk øyeblikk hadde vi planlagt å presentere dere for et mangfold av små, smale eller grunne hvitevarer som passer til kompakte . Explore Sofie Asak-Jensen's board langt smalt kjøkken on Pinterest, the world's catalog of ideas. Kitchen extractor fan, Narrow kitchen and . I så fall, hvis kjøkkenet er veldig smal, og har et lite område, kan du plassere ovnen og vask ved siden av hverandre på den ene siden, slik at . Ganske ukoselig, en smal tarm av et kjøkken. Den lille kjøkkentarmen er typisk for veldig mange norske hus.


En gang romslig nok, med kort vei . Mange av oss har pusset opp et kjøkken, eller vi planlegger å gjøre det – og uansett om det er i en liten leilighet eller i et nytt hus med god . Da jeg var mindre, hadde vi langt og smalt kjøkken, spiseplassen hadde derfor lange og smale benker mot veggene for å ta minst mulig plass . Skap med skyvedører, oppvaskbenk, kjøleskap. Jeg syns egentlig at jeg forsømmer kundene mine på nettet for tiden, men jeg er alene med alt husarbeidet, .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...