onsdag 4. februar 2015

Smartpanel trend erfaring

Ifølge en selger på byggmakker så vises skjøtene veldig godt på smartpanel trend. Det blir ikke gips, så alternativene blir helsparkling eller smartpanel . Han hater gipsvegger og jeg hater panel, om det heter smartpanel eller bare det er.

Bruk heller smartpanel som finnes ferdigmalte i høstens trendfarger. Smartpanel Trend er en panelserie med glatt overflate helt uten profiler. I kveldens episode av Sinnasnekkern fikk vi se denne familien få et helt nytt soverom med Smartpanel Trend Mountain Grey på veggen.


Hvis man vælger Smartpanel, bør man tage ferdig malt, eller gå for ubehandlet?

Vi funderer på smartpanel, taket er som skrevet ovenfor høyt. Smartpanel trend er flatere enn vanlig smartpanel, men jeg fikk litt dårlig . Nedenfor viser vi eksempler på Smartpanel Tren som er en serie paneler med glatt overflate. Panelene settes sammen ved hjelp av et klikksystem som gir tette . Smartpanel Trend inspirert fra husets interiør. Slette panelvegger som er ferdigmalte.


Platene i Smartpanel Trend-serien har en tykkelse på mm, er cm brede, og 2cm høye. Ved hjelp av et enkelt klikksystem som gir tette .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...