tirsdag 3. februar 2015

Trondenes menighet

Kontaktinformasjon for Trondenes Menighet. Trondenes kirke ligger i Trondnenesveien 12 på Trondneneshalvøya ca km fra Harstad sentrum. Hei og vedkommen til Trondenes menighet.

Vi er stolte av middelalderkirka vår. Her har vi gudstjeneste tre søndager i måneden. Skjærtorsdag og langfredag feirer vi gudstjenestene sammen med menighetene i Harstad kirke.


Harstad på Trondenes, et historisk sted med spor tilbake til vikingtiden.

Trondenes kirke er verdens nordligste middeladerkirke, og ble kanskje bygd rundt 1250. Krusifiksgruppen slik de troner over hovedalterskapet i Trondenes kirke. Trondenes kirke, som er landets nordligste middelalderkirke, sto ferdig i ca.


Kirken er monumental, med det høysete bevarte kirkeskipet i landet nest etter . Nikolai står ved Jesu side i Trondenes kirke. En manifestasjon av helgenens posisjon i et bygg som var Romas juxta paganos. Trondenes Kirke er verdens nordligste og en av landets viktigste kirker fra middelalderen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...