torsdag 26. mars 2015

Langlo skyvedørsgarderobe monteringsanvisning

Hver garderobe leveres med en oversiktlig monteringsveiledning, i tillegg kan du laste ned monteringsveildninger i menyen til venstre. Last ned vår generelle monteringsveiledning for Langlo . En Langlo garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer.

Hver garderobe leveres med en oversiktlig monteringsveiledning. Skyvedører med omramming i heltre, massiv. En original skyvedørsfront fra Langlo har kvaliteter som gjør at de varer - lenge!


Fra kaos til orden på få tastetrykk.

Du tegner garderoben på millimetermål akkurat slik du vil ha den. Vi bruker stadig mer av plassen i huset til oppbevaring. Garderoben har utviklet seg mer til et møblement og er i større grad en del av det . Med vår garderobeløsning fra Langlo er det mange muligheter. Langlo Garderobe Lysmål Vegg og tak illustrasjon.


Titan er den nyeste garderobefronten i kolleksjonen vår. Den er designet for et moderne og minimalistisk preg og med full . Monteringsanvisning for Elfa garderobe produkter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...