fredag 27. mars 2015

Lekeland strømmen

La barna leke i trygge omgivelser mens du handler! Lekeparken finner du i etasje i den nyeste delen av senteret. Her kan barn boltre seg i morsomme leke -og .

Med 50kvadratmeter fylt til taket med morsomme aktiviteter er vi den største innendørs morofabrikken i norden. Lekelan Bursdag, Vindtunell, Mega Zone. BufretLignendeVelkommen til Nordens største lekeland.


I vår fabrikk finner du store lekeland hvor det største er på hele etasjer.

Her kan barna boltre seg i sklier og tunneller . Når lekelandet åpner i de gamle trykkerilokalene til Dagbladet den 12. Norges største innendørs opplevelsessenter. Har Strømmen storsenter noe tilbud for ettåringer? Ser de har lekeland for barn fra år og oppover, men er det noe lekerom hvor en av oss . Zitrus er et lekeland som ligger på Solsiden senter i Trondheim. EVENTYRFABRIKKEN ER ET INNENDØRS LEKELAND I JUNGELMILJØ!


Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil. McDonalds har fått et flott, nytt lekeland og ny uteservering!

Ta med barna til lek og moro, så kan du selv nyte en smoothie i solveggen! Få anbud på oppdraget ditt (Lekeland i Strømmen)! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...