onsdag 4. mars 2015

Moderne stue

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Blå stue med vitrineskap og to blå sofaer, én av dem med sjeselonger. En moderne grågrønn 3-seters sofa med fotskammel i ei stue med grønne vegger.

Stue må være et sted hvor familier kan sparke føttene opp. Hvor de kan møtes, underholde og nyte hverandre. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med voluminøse sofaer, runde småbor runde vaser, . Stuen skal ikke bare huse mange forskjellige situasjoner og .

INNOHUS sine hustyper: stue, spisestue, åpen kjøkkenløsning. Den klassiske og moderne interiørstilen er preget av enkle og klassiske møbler med en. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.


Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Hvordan du kan bruke din stue er ofte begrenset av hva slags lys du har.


Et moderne hjem som bruker belysning til å både skape stemning og effekter. Det er alltid morsomt å jobbe med stue.

Ofte store rom med gode flater og bra med vinduer. Følg et eller flere av disse enkle rådene for en stilsikker oppdatering av stuen. LADY PURE COLOR 50ST PAULS BLUE.


LUKSUSBOHEHvite vegger og gulv i kontrast til skinnmøbler gir en moderne bohemsk vri. Finn tapeter i flotte mønstre som f. Stuen til Christina og Brian er innredet med en følelse av eleganse og internasjonal luksus. En mørk leilighet med lukket planløsning og 80-tallspreg ble både åpen, lys, fargerik og moderne.


En halv vegg mindre, ny tapet og funksjonelt. Hvis det er lenge siden sist du pusset opp stuen, er det spennende å finne. Grått som hovedfarge gir et uttrykk som er rent, friskt og moderne, . Moderne og stor 3-roms hjørneleilighet med meget god standard. Den er gjennomgående og har en god planløsning. Velkommen inn i denne koselige 3-roms leiligheten på Korpåsen i Asker.


Leiligheten har en stille og rolig beliggenhet i et veletablert og . Romslig og god leilighet med moderne løsninger. Inneholder soverom, stue, kjøkken, tv-stue, ba vaskerom og entrè. Hus i skogen: et hus til inspirasjon. Hos Bolia kan du skape en stue som har plass til alt.


Vår kolleksjon av moderne og klassiske møbelstoffer er håndplukket for å passe til ethvert behov. Prisen gjelder for ditt valgte varehus. Cosy corner høyre, seter venstre. Last ned gratis bilder om Moderne, Stue fra Pixabays bibliotek på over 7500offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer.


Når du velger LED-belysning til stue eller til andre rom, trenger du pr i dag ikke å være redd for at det blir sykehus-stemning hjemme hos deg.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...