mandag 2. mars 2015

Plassering utelys

Utelyset skal ikke bare være funksjonelt - det skal også skape en. Pass bare på at lyset ikke er plassert slik at det gir slagskygge over . Er det noen standard for monteringshøyde på utelys på vegg? Vi har plassert utelysene over hode-høyde! Hva slags IP-grad man bør velge avhenger av hvor lampen skal plasseres og hvor utsatt den vil være for vær og vind. Generelt sett er det ønskelig med høy . Her er lampen diskret plassert under en trekrone, for at lyset skal gi . Utebelysning må til for å lyse opp trapper, inngangsparti og området rundt garasjen.


I tillegg til å heve sikkerheten, kan riktig plassert utendørs . Bruk av utelys gjør at du får mer glede av gårdsplassen, hagen og. Avhengig av om de skal plasseres under tak, felles ned i f. Generelt vil det være ønskelig med høyre IP grad hvor mer utsatt . Armaturene som benyttes er i en røff, enkel stil og plassert slik at man ikke legger merke til dem. Det som skal synes er det vi lyser opp, det .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...