tirsdag 31. mars 2015

Skyvedørsgarderobe skråvegg

Vi har nettopp bygget ut gangen og driver og ser på skyvedørsgarderober. Vi har funnet at Herregård fra Noga i hvitlakkert mdf hadde . Jeg fikk satt opp en skyvedørsgarderobe i skråtak fra dem og det ble virkelig bra.

Sjekk nettsiden vår for oppdaterte kampanjepriser! Denne 2-felts skyvedørsgarderoben er 1cm høy, men kappbar ned til ønsket høyde. Stammen på cm bredde er beregnet for skyvedørsgarderober, og er ukurant med tanke på IKEAs standard bredde for hengslede dører.


Skal du ha skyvedører montert på gulv og i tak, eller skapstammer med dører.

Du kan fint bygge skyvedørsgarderober under skråtak, så får du . Bruk skråtaksbeslaget hvis du skal montere skyvedørene langs et skråtak. Bruk for tak som skråner fra til grader. Tilpass skyvedørsløsningen din med beslag for alle vinkler.


Vet noen om dem har skyvedørsgarderobe på Ikea som passer til skråtak? Ca 2på høyeste og 1cm på det laveste? Handle Skråtakbeslag Elfa billig, bekvemt og sikkert på nettet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...