tirsdag 28. april 2015

Rehabilitering av bad borettslag

Sjekk alltid ut om borettslaget planlegger rør- og våtromsrehabilitering i felles regi. Hvis ikke risikerer du forgjeves investeringer og bryderi. Blokka ble bygget på siste halvdel av 60-tallet og består for det meste av små to-roms leiligheter.

Vilkår for økonomisk bidrag fra borettslaget Revidert februar 20(refusjonsbeløp oppdatert august 2011) Styret har vedtatt at alle som skal rehabilitere . Mitt bad ble vurdert av borettslaget egne og innleide fagfolk før arbeidene begynte. Etter å ha henvendt meg til borettslaget ble jeg tilbudt en kompensasjon for . Ved rehabiliteringen skal det legges opp slik at den enkelte andelseier selv kan være med å sette sitt personlige preg på badet.

I tillegg til borettslagets valgte . Enn så lenge har borettslaget en ordning der med økonomisk støtte til de andelseierne som ønsker å rehabilitere sitt bad til dagens standard og våtromsnorm. Det er ufornuftig å pusse opp badet får du har sjekket ut om borettslaget har planer om rehabilitering av felles røropplegg. Da kan du risikere å måtte pusse opp . Det er ufornuftig å pusse opp badet før du har sjekket ut om borettslaget har planer om rehabilitering av felles røropplegg.


MÅ BYTTE BAD: Helma Bjørklund i Gamlegrensa II i Skien reagerer på. Andelseier hadde ikke økonomisk mulighet til å rehabilitere hele badet, og det endte med at borettslaget ga salgspålegg og begjærte .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...