onsdag 29. april 2015

Vera gråvann

Renser gråvann fra hytte med inntil sengeplasser. Renser gråvann fra hytte med inntil sengeplasser - døgn - krever slamsugebil.

Til bruk på hytte i kombinasjon med en tett tank til svartvann. Rensing av gråvann (ikke vanntoalett). Anlegget er gjennomprøvet og dokumentert med meget god renseevne. Dette er et gråvann renseanlegg som er laget for .

Nava-anleggene er prøvetatt ved service høst 200 mens Vera-.

Vi kjøpte 9m gammel Vera dieseltank til 3000kr på Finn, og med. Grunnforholdene er avgjørende, og du får bruke sprede grøft til gråvannet. Søknaden beskriver installering av et Vera Compact gråvannsfilter med . Med hjemmel i samme lov`s § a) gis tillatelse tilboring av brønn, og til bygging av infiltrasjonsanlegg for gråvann type Vera Compact FI på fritidseiendom GID . I Hemne får vi inn en del søknader på utslipp av gråvann fra hytter. Gjelder: Utslippstillatelse gråvann.


Byggested: Reitan, 72Hellandsjøen. Med biologiske toaletter menes snurredass, Multitoa, Vera og liknende. Dersom det er egen renseløsning for gråvann – hvilken renseløsning benyttes:. Vestfold Plastindustri er en av Nordens ledende produsenter av korrosjonsfrie glassfibertanker.


Vi leverer rensesystemer for privat- og næringsmarkedet. Sanitæranlegg hytte med vera compact gråvannsanlegg og Jets toalett til biotank søknad om. Det søkes om å få godkjent et avløpsanlegg hvor gråvannet føres via gråvannsfilteranlegg av typen Vera Compact F1.


Det er først og fremst viktig å rense organisk stoff i gråvannet.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...