torsdag 28. mai 2015

Lage kjøkkenøy selv

Her er Hjemmefikserne Carro og Karins guide til hvordan du bygger din egen kjøkkenøy steg for steg. Lyst til å bygge en kjøkkenøy med god oppbevaring? Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro.

Kjøkkenøya med en bred benkeplate, byr på massevis av arbeidsplass og en stor kokeseksjon. Men det er lett å lage et skjul til den, så den ikke skjemmer. Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy, og sistnevnte er ikke bare bare!


Og selv om vi har et ganske stort kjøkken, har vi ikke enormt utvalg av skap og.

Det finnes mange muligheter for kjøkkenøy dersom du har nok plass tilgjengelig, men en. Les også: Så enkelt monterer du kjøkkenet selv. Les om fordelene ved kjøkkenøya, og om den passer til kjøkkenet ditt.


Rundt kjøkkenøya kan dere lage mat sammen, ha gode samtaler og . En kjøkkenøy ble det ja;) Så lurt og så deilig med litt ekstra benkeplass! SELVLAGET KJØKKENSKAP: Ikea kunne ikke levere det Petter ville ha. DinSide-leseren Petter Nessimo, nemlig lage løsningen selv!


Skulle likt å lage en sånn selv, får se om jeg har tid og evner til det da :-) Hadde passet supert inn her hos oss også!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...