mandag 15. juni 2015

Beton cire gulv

VIKTIG INFORMASJON OM BRUK AV BÉTON CIRÉ. Vi kan også lage utrykk som støpte betongvegger, store betongfliser eller flytesparklet gulv. Beton Cire er en sement blandet med akrylpolymere som kan legges på.

Han ramser opp bruksområder som gulv, vegger, trapper, møbler, . Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste. Har du gamle fliser på gulv kan vi legge Beton Cire rett over flisene. Når den påføres av profesjonelle leverandører, er Beton Cire en sømløs løsning som kan dekke utallige overflater som gulv, vegger, møbler og benkeplater.

En nabo her har fått noe som heter beton cire. Var å sjekket dette gulvet igår og det så flott ut. Betong Cire ( Beton Ciré ) er en ny og vakker polymer -og. Hvor mye vil 3kvadratmeter microbetong gulv koste? Mørkegrå Beton Cire vegger med blank overflate kombinert med lysegrått . Her ser du en stilig måte og skape en spennede fond vegg.


Vi har lagt ut innlegg tidligere på hvordan det ser ut på gulv, men beton cire kan . Vi støper og avretter alle gulv, både i nye og gamle hus. Ta kontakt for en samtale om ditt nye gulv.

Se også informasjon om Béton Ciré .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...