onsdag 24. juni 2015

Feel produkter

Feel er et interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom. Feel-avdeling skal gi deg noe mer enn muligheter for å handle produkter. Hos Feel finner man produkter som passer til ethvert budsjett og som kan brukes både til hverdag og til fest.

På nettsiden finner man flere inspirasjonsbilder, . Tilbud fra Feel i Lillehammer - Tilbudsavis og rabatt. Produkter fra katalogen: Delta termos: 12-; Sjarmerende påskehare: 24- . FeelBe sin filosofi er at kropp og sjel skal være i harmoni med naturen, og det samme tenker vi når vi lager våre produkter.

Feel finner du nå på Hamar, Lillehammer, Kongsvinger, Skien, Egersun . Feel er et interiør konsept med produkter for alle hjemmets rom. I en Feel butikk finner du småmøbler, tekstiler, lys, interiør artikler og lamper. På Feel finner du et stort utvalg i silkeblomster og kunstige planter.


Se alle produkter i Feel bare på Aktuellekundeaviser. Abonner per e-post og bli varslet for nye Kundeaviser fra Feel i. Først det viktigste av alt: Ja, våre produkter er ekte!

NordicFeel selger aldri en falsk vare og vi kontrollerer alt fra våre leverandører før vi sender det ut til våre .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...