mandag 15. juni 2015

Fjerning av mose på stein

Alger og mose skader ikke steinen, men det kan gjøre underlaget sleipt for. Har det først slått rot, kan du fjerne ugresset termisk, det vil si med . Fjerning av mose, lav og alger av en gravstein er et kjent problem for de fleste som har en grav de steller.

Stein har den egenskapen at de har små porer hvor . Lav og mose vokser i de aller fleste tilfeller kun på overflaten av mate- rialene. Arbeidet med å fjerne be- legget kan av den grunn som oftest utføres mekanisk. Men mosen er ikke noe problem å fjerne i så måte. Er det noe tilsvarende jeg bør bruke på gårdsstein. Hvordan man kan fjerne flekker, kalkutslag, alger, mose mm.


Om du har en gravstein som er mosegrodd og du vil fjerne mosen fra gravsteinen, kan vi anbefale at du først fjerner så mye av mosen som mulig med en børste, . Kärchers høytrykksvaskere med rotojet-dyser er ideelle til fjerning av mose fra heller og stein. Ikke den minste antydning til mose, grønske, alger eller ugress på eller mellom. Den aller beste måten å fjerne ugress og mose mellom . Mose og alger gjør steinplattingen åleglatt etter et regnskyll og mindre.


Mekanisk fjerning med skraper er et alternativ, men det finnes også . Nå ser jeg at det begynner å komme litt mose her og der. Høytrykkspyler:) Beste måte og fjerne det på :).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...