torsdag 25. juni 2015

Fylle krypkjeller med leca

Tenkte på løsning å fylle igjen med løs leca, men hvordan gjøres dette. Fylle krypkjeller (med lecakuler?) cozmo. I huset vi har overtatt er det krypkjeller under hele huset.


Et mer omfattende alternativ til bjelkelagskonstruksjon er å fylle hele krypkjelleren med lecakuler og støpe på toppen. Fikk et tips av en byggmester om å støpe igjen hele kjelleren, dvs fylle med lecakuler og støpe på toppen. Alle hus med en uteluftsventilert kjeller og krypkjeller er i risikosonen. Så kan man vurdere å fylle opp med 5- cm med lecakuler, eller lignende. Jeg har soppdrenert en fritidsbolig fra 19tallet hvor jeg har fjernet bjelkelag og gulv i alle rom og sprayet med kjemikaler.


Hvis du har et hus med krypkjeller anbeales du å lese denne artikkelen. Krypkjeller med råteskader i trevirke på 19m x 9m dypde 4-7m. Fyll tilbake med singel, løsleca, pukk eller stein, slik at vannet lettere kan ledes sideveis ut - ikke ha jord direkte inn på . Under kjeller har vi en gammel ringmur og der der det ca m dypt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...