tirsdag 30. juni 2015

Gjenvinning av metall

Norsk Gjenvinning løser alle behov knyttet til håndtering av metaller. Vi mottar også metaller på våre anlegg. Ulike typer metaller, slik som bly, aluminium, kobber, messing m.

Jern- og metall egner seg veldig godt til gjenvinning og kan i prinsippet gjenvinnes i det uendelige. Det innsamlede jern- og metallavfallet går enten til våre . Vi tar i mot bilvrak og betaler kr 300- kontant i vrakpant. Vi leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus.

Gjenvinning av jern og metaller har stor betydning og er lønnsomt for samfunnet og den enkelte . Glass og metall kan gjenvinnes mange ganger og er et verdifullt råstoff. Det er viktig at vi får inn mest mulig av slik emballasje, og at det ikke havner i restavfallet. Kontaktinformasjon for Norsk Gjenvinning Metall AS Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Metaller som blant annet stål og aluminium er i prinsippet en begrenset ressurs, men så lenge de resirkuleres kan man kalle dem fornybar ressurs. Aluminium kan for eksempel bli til aluminiumsfolie, makrell i tomat-bokser og sykler; Stål kan gjenvinnes til bruk i blant annet stålkonstruksjoner i . Glass og metall er verdifulle ressurser som kan gjenvinnes i det uendelige.


Syklus jobber for å ta vare på disse verdiene på en måte som skaper nye.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...