fredag 19. juni 2015

Kakefat med lokk i plast

Solid plast og lokk som gjør det enkelt å transportere kakene. Med Bake it Easy kan du bake, steke, fryse og servere på samme fat.

Plastlokket forenkler oppbevaringen av delvis spiste kaker. Fat i rustfritt stål og lokk i klar plast. Tett og klart lokk for bruk til 17632.

Men, forslagene her er gode, vil du ha kakefat i plast, så oppsøk obs, ikea,. Dessuten er det lokk med håndtak på, noe som er kjempepraktisk . Fat plast 400x270mm sot hos staples. Bestill online i dag få rask levering.


Plastfat for servering; Sotet plast; Sertifisert for næringsmiddelemballasje. Fat og boller til baking og matlaging. Bland ingrediensene til kaker eller brøddeig i en praktisk bolle av plast eller rustfritt.


Rør om, visp eller elt – alt etter behov.

Lokk til kakefat -FAT kommer som tillegg art. Et flott kakefat på fot med gjennomsiktig lokk av plast. Tette fat med svart lokk og klemring.


Leveres komplett med lokk, spennebånd og kraftige håndtak. Rice Kakefat med Plastlokk Retrogrønn. Ved å plassere trakten på fatet sikrer man enklere og renere påfylling av fatene.


Med denne løsningen kan man tildekke trakten med et hengslet lokk.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...