onsdag 24. juni 2015

Vask av stein

Naturstein fliser, servanter, dusj- og badekar. Stort utvalg italiensk og annen marmor og travertin. Transport i Norge inkludert i prisen for alle servanter.

Fratrekk for transporten om du kjøper din servant i . Skal du ha benkeplater i stein anbefaler vi at du rådfører deg med oss før du bestiller vask. Dette fordi ikke alle vasker egner seg like godt til steinplater. Hvilke trender gjelder for benkeplater i stein og kompositt?

En av bransjens ledende benkeplateprodusenter gir deg svarene. Vi har et godt utvalg av vasker og servanter til bad og kjøkken i naturstein, silestone, porselen og stål. Se en oversikt over produktene her.


Kjemisk vaskemiddel for kunst- og naturstein. Akemi har et bredt produktspekter for å rengjøre, pleie og beskytte de aller fleste natur- og kunststeiner. Utfører rens og vask på all naturstein. Vask og rens kan gjøres både med og uten kjemi og høytrykksvask.


Fordelen med bruk av kjemiske produkter fremfor . Vi har testet Jif skurekrem mot Zielinsky Universal-Stein på vedlikeholdsfrie vinduskarmer.

DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik, men ikke prøv å. IKKE STEIN: Komposittbenkeplater som denne kan du fint gi en . Tørkes benkeplatene med en tørr klut ( microfiber e.l. ) etter vask, får den en fantastisk .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...