torsdag 30. juli 2015

Krypkjeller fukt

En fuktig krypkjeller kan ha flere årsaker og løsninger. Hvis fuktproblemene skyldes fordampning av fukt fra grunnen, hindres det ved å legge ut . En inspeksjon i krypkjelleren er kanskje det lureste du gjør mot fukt dette året.

Fra utsiden kan et hus se ut til å være i topp stand. Hva man ikke kan se fra utsiden, er hvordan tilstand krypkjelleren er. Et hus med krypekjeller får ofte fuktskader. Hold fuktigheten borte med en krypavgrunnsfukter.


Les om kjeller, fukt og krypgrunnsavfukter. Ved en inspeksjon nylig oppdaget vi at det har vært så fuktig innerst i kjelleren at huntonittplatene har falt ne og det var også soppangrep på . Fukt fra grunnen, muggen lukt fra krypkjeller. Har kjøpt meg ei hytte fra tallet som står på . Holder på å pusse opp et hus med kryp kjeller. Og ikke uventet så var det råte i den, og jeg måtte rive et gulv som var over den.


Fjerne organisk materiale, rusk som ligger i krypkjelleren. I en krypkjeller går avfukteren timer i døgnet, år etter år. Dette vil si kjellere som er så små og lave at man ikke kan stå oppreist.

Hvis du har et hus med krypkjeller anbeales du å lese denne artikkelen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...