fredag 31. juli 2015

Platsbygga kök själv

Vi tycker att Kvänums mfl är för dyra på sina gammaldags kök med. Det borde väl inte vara så svårt att bygga ett platsbyggt kök själv? Platsbygga pärlspontkök själv - Tips?

Litteratur eller ritningar för tillverkning av kök. BufretOversett denne sidenÅtta frågor om att platsbygga kök till byggnadsvårdaren Gustaf Willers på Willers Restaurering som byggde ett vackert lantkök med sekelskifteskänsla. Tänk dig världens läckraste kök, och det har byggts efter dina anvisningar.

Det är inte alltid lätt att bygga ett kök som faktiskt ser ut som man föreställt sig. Vill absolut inte ha Ikea kök utan var mer en undran om stommarna enbart för att sen täcka över skiten. Att bygga köket själv blir helt klart . Men det är ju den här platsbyggda känslan man vill åt.


Så en tanke är att kanske designa köket själv och sedan låta en snickare göra . Köket är hemmets hjärta har det sagts, vi vill därför ge dig värdefulla tips hur du bygger ett nytt kök. Filmen nedan visar hur du gör från första till sista moment, . Ett enkelt kök från exempelvis Ikea, där du själv sätter det mesta på plats, kostar. En normaltstort platsbyggt kök kostar cirka 20kronor.

Här kan du designa och bygga ditt egna kök direkt på vår hemsida. Inspireras och prova dig fram i Ballingslövs kökssimulator!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...